ulltovning

Nu måste jag nämna att jag äntligen gjort lite ulltovning igen. I några dagar har jag jobbat med en liten pudel, eller nästan pudel iaf. Har ingen bra ull som gör så att pälsen ser lockig ut, därför är det snarare en släthårig pudel. Så vi kan väll säga att det är en blandis med mycket pudel i? x) Jag lovar att det väldigt snart kommer komma upp bilder på den på sidan, har redan fottat den en massa så (: Och så har jag fått min kompis att för första gången torrtova (en liten blomma), den blev väldigt fin. Finare än min!

Eclipse

Så nu har jag äntligen sett Eclipse! Känner att jag fortfarande har svårt att säga vad jag tyckte om den, inte riktigt greppat det ännu eller något. Men kan nog säga att jag helt enkelt tyckte väldigt mycket om den 🙂 Nådde upp till mina förväntningar iallafall, och den var nog precis så som jag trodde att den skulle vara. (det är inte vara något dåligt) Nu är det väl bara att vänta tills Breaking dawn och det är = en evighet. Okej inte riktigt lika bokstavligt menat som i twilight världen, men ändå det känns länge. Får det väl bli att se Eclipse en gång till på bio med, då kanske jag har en tydligare bild av den.
Aja, godnatt 🙂

Sommar

Japp, nu är det äntligen sommar! Vädret känns inte alltid så, men när det väl gör det passar jag på att njuta av det. Jag försöker utnyttja den extra fritid jag har för att umgås med vänner och göra allt det som inte blir av annars under året för att man är för upptagen eller för att man bara inte får för sig att göra det. Eller så gör bara vädert inte det lika lockande, som nu under sommaren. Iallafall ska jag försöka att inte sitta här vid datan allt för mycket i sommar, men kanske kommer jag ändå ha lite tid åt hemsidan och några blogginlägg. Förresten vill jag önska alla en bra sommar 🙂  /Vicky

Visioner

Victoria avser att vidareutveckla dessa sidor under 2010.